Om oss

KG FRIDMAN AB - ett agenturföretag i tiden.

KG Fridman AB grundades redan 1927 och har allt sedan starten samarbetat med och representerat och fungerat som försäljningsorganisation åt ett flertal leverantörer inom olika teknikområden i skandinavien.

Som tekniska representanter hjälper vi våra kunder till rätta och vi assisterar vid behov kunderna i deras kontakter med leverantörerna men vi ser också till så att våra leverantörer verkligen förstår kundernas krav och förväntningar.

Våra kunder vet alltså oftast vem som tillverkar komponenterna och affärerna görs direkt mellan tillverkare och kund. I några undantagsfall handlar även vi med komponenter men då beror det ofta på att kunden av någon anledning inte vill lägga upp flera nya leverantörer utan väljer att köpa in flera olika artiklar genom oss.

Vi erbjuder mekaniska komponenter av olika slag, magnesium som halvfabrikat i form av plattor och stång samt komponenter i olika tekniska keramer som t.ex. oxidkeramik.

De flesta av våra leverantörer finns i olika europeiska länder bl.a. Schweiz, Tyskland, Italien, Spanien och Frankrike.

Välkommen att läsa mer på respektive sidor: mekanik, magnesium, tekniska keramer, eller kontakta oss direkt via e-post eller telefon.